کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه

کابینت سازی نوعی ابزار کاربردی است که در دکوراسیون داخلی آشپزخانه استفاده می شود و باعث انسجام فضای آشپزی می شود و دکوراسیون فوق العاده ای در آشپزخانه ایجاد می کند.

کابینت آشپزخانه چیست؟

کابینت به قفسه و جعبه ای گفته می شود که ظروف و لوازم آشپزخانه در آن قرار می گیرد تا آشپزخانه تمیز و مرتب به نظر برسد و ابزار و وسایل لازم به سرعت در دسترس باشد.
در گذشته ای نه چندان دور، کابینت ها به راحتی از چوب معمولی ساخته می شدند و هیچ تزئین و طرح جذابی نداشتند. در آن زمان، کابینت ها فقط ابزاری برای مخفی کردن و نگهداری ظروف پخت و پز بودند.
در کنار این مسائل، کابینت امروزه جزئی از طراحی داخلی آشپزخانه محسوب می شود و اگر زیبا طراحی شود، می تواند جلوه بصری مناسبی به فضای زندگی شما ببخشد.

کابینت آشپزخانه

قیمت کابینت آشپزخانه

به لطف ابزارهای برش پیشرفته در دنیای کابینت سازی، امروزه امکان ساخت انواع کابینت آشپزخانه وجود دارد. بسته به نوع متریال استفاده شده، هر کابینت قیمت های متفاوتی دارد. به همین دلیل است که هر مشتری با توجه به سلیقه و بودجه خود نوع کابینت آشپزخانه خود را انتخاب می کند.
مدل های زیادی وجود دارد که افراد می توانند به عنوان کابینت آشپزخانه سفارش دهند. مدل های کابینت آشپزخانه بر اساس چوب و متریال به کار رفته در ساخت کابینت آشپزخانه نام گذاری می شوند.

انواع کابینت آشپزخانه و مدل های کاربردی

با توجه به نوع متریال و طرح به کار رفته در ساخت کابینت آشپزخانه، کابینت ها به طور اسمی به چند دسته تقسیم می شوند. برای بررسی اجمالی انواع کابینت آشپزخانه با ما همراه باشید.

کابینت آشپزخانه فلزی

یکی از قدیمی ترین و مقاوم ترین کابینت های آشپزخانه که از قدیم الایام مورد استفاده خانم های خانه دار بوده، کابینت های آهنی است.
اگرچه ام دی اف و چوب مقاوم و ضد آب را به دنیای کابینت سازی می آورد. استفاده از کابینت های فلزی تا حدودی کاهش یافته و افراد کمتری آن را سفارش می دهند. اما افرادی هم هستند که ترجیح می دهند کابینت های فلزی را برای آشپزخانه بچینند.
پیشرفت در ساخت کابینت فلزی ساخت آن با درب های ام دی اف یا طرح چوبی است بدین ترتیب بدنه کابینت فلزی و درب های آن از چوب ام دی اف یا فلز با طرح های چوبی ساخته شده است.
کابینت فلزی را می توان به سه روش مختلف اجرا کرد.
1) کابینت فلزی آلومینیومی
استفاده از آلومینیوم در ساخت کابینت های فلزی باعث می شود این نوع کابینت ها در برابر فشار، ضربه و خط و خش مقاوم باشند و از دیگر مزایای این کابینت ها زنگ نخوردن و در طرح ها و رنگ های متنوع می باشد.
2) کابینت فلزی گالوانیزه
این نوع کابینت ها با رنگ های ثابت و کاشی رنگ آمیزی می شوند و کاملا ضد زنگ هستند. اما اگر خطوط عمیقی روی سطح کابینت ایجاد شود، ممکن است ناحیه آسیب دیده تغییر رنگ دهد و به مرور زمان پوسیده شود.
3) کابینت فلزی براق
فلز استیل نوعی فلز براق است که در طرح ها و رنگ های مختلف موجود است. استیل کاملاً در برابر خط و خش، رطوبت و زنگ زدگی مقاوم است و نیازی به رنگ آمیزی ندارد.
کابینت های آهنی در گذشته ارزان تر از کابینت های دیگر بودند. امروزه با وجود تورم بازار، کابینت آهنی آشپزخانه با هزینه های گزاف نصب و اجرا می شود.

بیشتر بخوانید:  آموزش گام به گام نصب روشویی پایه دار+ ویدئو

کابینت آشپزخانه ملامینه

یکی از کابینت هایی که امروزه به صورت آماده در بازار به فروش می رسد، کابینت ملامینه است. در ساخت این نوع کابینت ها، براده های به دست آمده از برش چوب با چسب و رزین به هم ثابت می شوند.
یعنی هسته این نوع ورق روکش است. سپس روی این مواد لاک زده می شود. از جمله مزایای قیمت مناسب و معایب این نوع کابینت ها می باشد می توان از بوی بد و عدم ماندگاری و حساسیت به رطوبت صحبت کرد.

کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه ام دی اف

در حال حاضر ام دی اف یکی از متداول ترین ورق ها در بخش کابینت سازی است که توسط مشتریان سفارش داده می شود. ورق های ام دی اف شباهت زیادی به ورق های ملامینه دار دارند. تفاوت آنها در نوع ساخت و فونداسیونی است که پوشش روی آن کشیده شده است.
در واقع در ساخت کابینت ملامینه نئوپان اما کابینت از نوع ام دی اف با فشرده سازی همه چیز کامل است.
ام دی اف نیز از چسب و رزین و ضایعات چوب ام دی اف به دست می آید. سپس روی آن روکش براق یا مات می زنند. چوب ام دی اف به اندازه کابینت چوبی در برابر رطوبت مقاوم نیست اما بهتر از نئوپان است.
زمانی که چوب ام دی اف برای اولین بار وارد بازار ایران شد، سفارش کابینت های فلزی بسیار کاهش یافت و جای کابینت ام دی اف را گرفت. طرح ها و رنگ های متفاوت کابینت ام دی اف و همچنین قیمت مناسب آن نسبت به زیبایی که از خود به نمایش می گذارد باعث محبوبیت این مدل کابینت در بین مردم شده است.
نوع دیگر کابینت ام دی اف های براق است که براق تر، ماندگارتر و ضخیم تر از ام دی اف است و در انواع سبک ها و رنگ ها قابل استفاده است. قیمت کابینت گلاس بلند کمی بالاتر از قیمت کابینت ام دی اف است.

بیشتر بخوانید:  با مزایای روشویی کابینتی آشنا شوید!

کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه با ممبران

ممبران یکی از کابینت های شیک و مدرن است که پنل های آن با ام دی اف متفاوت است و ساختار آن نیز متفاوت است. پانل های ممبران توسط دستگاه CNC بر روی پانل های ام دی اف ساخته می شوند.
سپس روکش پی وی سی از روی ورق ام دی اف جدا می شود و داخل دستگاه وکیوم قرار می گیرد و ورق گرم شده و در قالب فشرده می شود.
در واقع کابینت ممبران یک کابینت وکیوم مشابه با روکش PVC است که روی پایه ام دی اف یا چوب طبیعی کشیده شده است. در حال حاضر قیمت کابینت آشپزخانه ممبران بالاتر از قیمت کابینت ام دی اف می باشد.

کابینت آشپزخانه

کابینت های چوبی آشپزخانه

کابینت تمام چوب یک کابینت کلاسیک اما گران قیمت است. زیرا از درختانی مانند درخت گیلاس، بلوط، درخت توسکا، درخت افرا، درخت گردو، درخت ونگ، درخت راش، درخت روسی، درخت آبنوس، درخت گردو، درخت خرچنگ و بسیاری از درختان دیگر ساخته شده است. هر کدام از آنها چوبی با رنگ ها، طرح ها و مقاومت های متفاوت می سازند.
مقاومت بالا، لوکس بودن، رنگ، بافت، طراحی، دوام و ضد آب بودن کابینت های چوبی، این نوع کابینت را به یکی از گران ترین کابینت ها تبدیل کرده است. با سفارش این نوع کابینت می توانید سال ها نمایش کابینت زیبا و مدرن داشته باشید.

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.