کمد دیواری

کمد دیواری

یکی از کاربردی‌ترین وسایل هر خانه‌ای، کمد دیواری است که از آن برای نگهداری لباس، کلاه، کفش و … استفاده می‌شود. کمد دیواری فضای ذخیره سازی زیادی را در اختیار شما قرار داده و می‌تواند در هر ابعادی ساخته شود. علاوه بر آن جذابیت بیشتری به دکوراسیون داخلی منزل شما خواهد بخشید. در این مقاله از دکومکور همراه ما باشید تا به بررسی انواع کمد دیواری بپردازیم.

انواع کمد دیواری

کمد دیواری بسته به معیارهای خاصی نظیر نوع درب، جنس و سبک در انواع مختلفی جای می‌گیرد اما رایج‌ترین شکل دسته بندی آن، بر مبنای درب کمد دیواری است. کمدها علاوه بر درب و جنس، در نحوه تقسیم فضای داخلی هم با یکدیگر تفاوت دارند. برخی از کمدها دارای فضایی برای آویزان کردن لباس‌ها یا چیدن کفش‌ها بوده و برخی تنها چندین قفسه را در خود جای داده‌اند تا بتوانید لباس‌های خود را به شکل تا شده در آن بچینید. هنگام سفارش کمد دیواری باید حتما فضای داخل آن را بررسی کرده و کمدی تهیه کنید که متناسب با لوازم شما باشد.

کمد دیواری با درب لولایی: یک یا چند درب

کمد دیواری
Payam Gooyan Ava Pars

کلاسیک‌ترین نوع کمد دیواری و یکی از محبوب‌ترین آن، کمد با درب لولایی است. درب‌های این مدل را می‌توان با استفاده از دستگیره به سمت چپ یا راست باز کرد. اکثر کمدهای لولایی دارای دو یا حتی چند درب هستند که می‌توانند در هر دو جهت باز شوند. مزیت این کمدها این است که می‌توان همه درب‌ها را همزمان باز کرد. در فضای داخلی آن هم معمولا آینه نصب شده است تا علاوه بر نگهداری لباس، به عنوان آینه هم کاربرد داشته باشند.

تنها نکته‌ای که در مورد این نوع از کمدهای دیواری باید مورد توجه قرار گیرد، اختصاص فضایی برای باز کردن درب‌ها است. جلوی کمد دیواری درب لولایی نباید هیچ وسیله‌ای قرار دهید تا بتوانید به محتویات داخل کمد دسترسی پیدا کنید. کمد دیواری درب لولایی ارزان‌ترین نوع کمد هستند که حتی با بودجه کم هم می‌توان آن را خریداری کرد.

کمد لباس ریلی: مناسب برای فضاهای کوچک

کمد دیواری

کمد لباس ریلی یک معجزه واقعی در ذخیره سازی فضای اتاق است. از آنجایی که درب‌های این کمد به صورت ریلی باز می‌شود، نیازی نیست فضایی در جلوی آن برای باز کردن درب‌ها در نظر بگیرید؛ در نتیجه بهترین گزینه برای اتاق‌هایی با فضای کوچک است. کمدهای ریلی دارای تنوع طرحی و رنگی مختلفی بوده و با اندازه‌های گوناگون ساخته می‌شود تا پاسخ گوی نیاز اتاق‌های کوچک و بزرگ باشند. ظاهر کمد ریلی هم معمولا بسیار خاص و شیک بوده و توجه هر ببینده‌ای را به خود جلب  می‌کند.

برای صرفه جویی بیشتر در فضای اتاق‌های کوچک، بهتر است کمدهای ریلی درب آینه‌ای را انتخاب کنید. این کمد دیواری نه تنها باعث می‌شود اتاق بزرگ‌تر به نظر برسد، بلکه دیگر نیازی به اختصاص فضای جداگانه برای آینه نخواهد بود.

کمد دیواری با درب تاشو

کمد دیواری درب تاشو، یکی از مدل‌های کمد است که به نسبت سایر انواع آن محبوبیت کمتری دارد. کمد دیواری تاشو به لطف مکانیزم درب خاص خود، در هنگام باز شدن فضای کمی را اشغال کرده و معمولا در یک سمت کمد جمع می‌شوند. در واقع این کمدها جایگزین خوبی برای کمدهای لولایی هستند زیرا می‌توان از فضای جلوی کمد استفاده دیگری کرد.

بیشتر بخوانید:  دکوراسیون داخلی

کمد دیواری کنج یا گوشه‌ای

کمد دیواری کنج یا مدل گوشه‌ای معمولاً فقط فضایی را اشغال می‌کند که برای سایر مبلمان قابل استفاده نبود و راه حل عالی برای استفاده بهینه از یک اتاق است. این کمدها جذابیت خاصی داشته و از منطقه غیر قابل استفاده اتاق، نهایت بهره را می‌برد. این نوع کمد دیواری بهتر است به عنوان پیوند بین دو کمد لباس مورد استفاده قرار گیرد تا ظاهر شیک‌تری پیدا کند.

کمد دیواری بدون درب

طوسی بهترین رنگ کمد دیواری

اگر دوست ندارید کمد شما درب داشته باشد، مدل‌های بدون درب کمد دیواری هم طراحی می‌شود که جلوه‌ای خاص به اتاق شما هدیه خواهند داد. از این مدل معمولا برای پذیرایی هم استفاده می‌شود زیرا می‌توان وسایل تزئینی را در داخل این سبک کمدها قرار داد.

قیمت کمد دیواری

پاسخ به این سوال دشوار است. در قیمت کمد دیواری موارد مختلفی نظیر جنس کمد دیواری، ابعاد کمد، شکل ظاهری، تعداد کشوهای کمد دیواری و قفسه بندی داخل آن تاثیر گذار هستند و صرفا تنها با تکیه بر جنس کمد نمی‌توان قیمت کلی آن را مشخص کرد. البته مرور کلی قیمت‌ها می‌تواند به شما این دید را بدهد که کدام مورد انتخاب مناسب‌تری برای شما خواهد بود اما این رقم تقریبی است. به طور مثال شما می‌توانید مطمئن باشید کمدی با جنس ملامینه به مراتب ارزان‌تر از کمد چوبی است. ( کمد ملامینه متری حدودا 1.5 میلیون تومان است و کمد چوبی هشت میلیون تومان.)

برای گرفتن قیمت کمد دیواری باید چه مراحلی را انجام دهید؟

  1. ابتدا باید بودجه خود را مشخص کنید. پیش از انتخاب کمد دیواری، هزینه‌ای که می‌توانید برای کمد پرداخت کنید را تعیین کرده و بر اساس آن تصمیم بگیرید.
  2. پس از تعیین بودجه، متریالی انتخاب کنید که با بودجه و دکوراسیون داخلی منزل شما هماهنگ باشد. به طور مثال اشخاصی که کلکسیون‌های چوبی جمع آوری می‌کنند و توان پرداخت هزینه بالا را دارند، بدون شک جذب کمد دیواری با چوب طبیعی خواهند شد.
  3. با تعیین بودجه و جنس مورد نظر، می‌توانید از یک کمد ساز دعوت کنید تا به منزل شما مراجعه کرده و فضای کمد را از نزدیک مشاهده کند. شخصی که در این زمینه مهارت دارد، با توجه به قیمت مورد نظر و محیط اتاق بهترین پیشنهاد را به شما ارائه خواهند داد.
  4. طرح مورد نظر خود را انتخاب کنید. در مرحله چهارم نوبت به انتخاب طرح کمد دیواری می‌رسید. کمدساز گزینه‌های مختلف را به معرفی کرده و بسته به نظر شخصی خود می‌توانید کمد مناسب را سفارش دهید.
  5. در این مرحله قیمت نهایی مشخص می‌شود زیرا همه اطلاعات مورد نیاز تکمیل شده و می‌توان هزینه نهایی کمک را مشخص کرد.

نکاتی برای انتخاب کمد دیواری مناسب

کمدهای دیواری در اندازه، شکل و جنس‌های مختلفی تولید می‌شوند تا هر شخصی با توجه به نیازهای منزل خود بهترین مورد را خریداری نماید. در این بخش به بررسی نکاتی خواهیم پرداخت که به شما کمک می‌کنند بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید.

بیشتر بخوانید:  معایب جکوزی خانگی که باید بدانید!

به چه اندازه کمدی نیاز دارید؟

اندازه کمد لباس یکی از مهم‌ترین فاکتوری‌هایی است که هنگام خرید باید در نظر بگیرید. اگر تنها زندگی می‌کنید و فقط می‌خواهید لباس‌های خود و احتمالاً چند چیز اضافی را نگهداری کنید، مطمئناً با مدل‌های کوچک‌تر از کمد زوج‌ها یا حتی خانواده‌هایی که بچه دارند، رضایت خواهید داشت. اگر نیاز به کمد مشترکی دارید، (برای مثال به عنوان یک زوج) نیازهای فردی شما باید در نظر گرفته شود. هر فرد به چه میزان فضای ذخیره سازی برای خود نیاز دارد؟ برای چیزهای دیگر چقدر فضا باید محاسبه شود؟ همه این موارد را باید در نظر بگیرید تا کمد انتخابی فضای کافی برای قرار دادن وسایل در اختیارتان قرار دهد.

فضای اتاق بزرگ است یا کوچک؟

مورد دیگری که باید بررسی شود فضایی است که می‌توانید به کمد دیواری اختصاص دهید. همانطور که مطالعه کردید کمدهای دیواری در انواع مختلفی طراحی شده و درب هر مدل با دیگری تفاوت دارد؛ در نتیجه اگر اتاق شما کوچک است، کمدی با درب ریلی انتخاب بهتری بنظر می‌رسد. اگر فضای جلوی کمد خالی است، می‌توانید کمد لولایی خریداری کنید.

چه جنسی را ترجیح می‌دهید؟

کمدهای لباس از متریال‌های مختلفی ساخته می‌شوند که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌های خاص خود را داشته و هنگام خرید باید این مورد را نیز در نظر بگیرید.

انواع کمد دیواری از لحاظ جنس

برای اینکه بهترین جنس کمد دیواری را برای خود انتخاب کنید، مروری کوتاه بر رایج‌ترین جنس‌های کمد خواهیم داشت تا ذهنیت کلی در مورد آن‌ها داشته باشید:

  • کمد دیواری چوبی: اگر از علاقه مندان به وسایل کلاسیک بوده و رنگ قهوه‌ای طبیعی چوب را ترجیح می‌دهید، کمد دیواری چوبی بهترین انتخاب خواهد بود. با توجه به اینکه این کمدها از چوب طبیعی ساخته می‌شوند، قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های دیگر داشته و طول عمر آن‌ها هم بیشتر است.
  • کمد دیواری ملامینه: این مدل برای افرادی مناسب است که به دنبال جنسی با قیمت مناسب هستند. در واقع برای ساخت این کمد از نئوپان خام کمک می‌گیرند که لایه رویی آن به وسیله ملامین پوشیده شده است. قیمت مناسب و تنوع بالای رنگی سبب محبوبیت کمد دیواری ملامینه شده است اما در برابر شرایط مختلف محیطی مثل حرارت، حساس است.
  • کمد دیواری PVC: کمد دیواری پی وی سی یکی از مقاوم‌ترین کمدهایی است که می‌توانید در بازار پیدا کنید. این کمد در برابر رطوبت مقاوم بوده و به راحتی خراب نمی‌شود.
  • کمد دیواری پلی اورتان: لایه اصلی این کمدها از جنس چوب بوده و سطح رویی آن پوشیده از پلی اورتان است. پلی اورتان از چوب در برابر شرایط محیطی مقاومت کرده و به راحتی خراش بر نمی‌دارد.
  • کمد دیواری فلزی: کمدهای فلزی در گذشته کاربرد زیادی داشتند اما با روی کار امدن اجناس مختلف، کمدهای دیواری فلزی محبوبیت خود را از دست داده و امروزه کاربرد زیادی ندارند.
  • کمد دیواری های گلاس: یکی از کمدهایی که جذابیت ظاهری منحصربفردی دارند، کمد دیواری های گلاس است. لایه اصلی این کمد از جنس ام‌دی‌اف بوده و لایه رویی آن از جنس گلاس است تا مقاومت آن بیشتر شود. قیمت‌های این مدل به نسبت مناسب بوده و تنوع زیادی هم دارند اما در برابر رطوبت مقاومت زیادی از خود نشان نمی‌‌دهند.
  • کمد دیواری با جنس ام‌دی‌اف: کمدهای دیواری ام‌دی‌اف از جمله محبوب‌ترین کمدها هستند که با شکل ظاهری خاص خود، به راحتی با هر دکوراسیونی هماهنگ شده و قیمت مناسبی هم دارند. در نظر داشته باشید که این مدل در برابر رطوبت و دمای بالا واکنش نشان داده و ممکن است تغییر رنگ پیدا کند.
بیشتر بخوانید:  مرکز خرید و فروش وان و جکوزی در تهران

کیفیت کمد دیواری

هنگام انتخاب کمد، کیفیت به اندازه قیمت خرید، نقش مهمی دارد. مدل‌های ارزان قیمت گاهی اوقات پس از مدت کوتاهی استفاده، در باز و بسته شدن مشکل ایجاد کرده و درب آن‌ها کیفیت خود را از دست می‌دهند. برای اینکه در هزینه‌های آینده خود صرفه جویی کنید، بهتر است ابتدا تحقیقات لازم را انجام داده و کمدی تهیه کنید که دوام خوبی داشته باشد.

فضای ذخیره سازی کمد لباس

علاوه بر ابعاد کمد دیواری، فضای ذخیره سازی داخلی آن هم حائز اهمیت است. کمد باید به شکلی ساخته شده باشد که بتواند وسایل زیادی را خود جای داده و مرتب کند. این وظیفه تنها به عهده ابعاد بزرگ آن نیست، بلکه در واقع محل قرار گیری درست قفسه‌ها، ریل لباس، کشو و … نقشی موثر دارند. بهتر است فضای داخلی قابل سفارش سازی باشد، این ویژگی به شما اجازه خواهد داد تا ارتفاع قفسه یا ریل لباس را تنظیم کرده و بسته به سلیقه خود، فضای داخلی را تنظیم کنید.

خرید کمد دیواری

اگر به دنبال خرید کمد دیواری با کیفیت عالی و قیمتی مناسب هستید، سایت دکومکور می‌تواند به شما در این راه کمک کند. در سایت دکومکور می‌توانید انواع وسایل منزل را پیدا کرده و مدل دلخواه خود را سفارش دهید. پیش از خرید کارشناسان فروش ما به صورت رایگان به شما مشاوره‌های لازم را ارائه داده و کمک خواهند کرد تا با توجه به بودجه خود، مدلی مناسب و زیبا انتخاب نمایید. تمامی محصولات دکومکور با بهترین قیمت، سریع‌ترین زمان ارسال، گارانتی بازگشت محصول و ضمانت اصل بودن تقدیم شما خواهند شد.

سخن پایانی

همانطور که در این مقاله ذکر شد، کمدهای دیواری دارای انواع مختلفی بوده و هنگام خرید باید معیارهایی نظیر جنس، نوع درب، کیفیت و قیمت آن را در نظر بگیرید. علاوه بر آن باید فضای کافی برای کمد دیواری را در نظر گرفته و کمد را طوری نصب کنید که کل فضای اتاق را اشغال نکند. با انتخاب کمد درب لولایی، جلوی آن را باید خالی بگذارید تا قادر به باز کردن درب‌ها باشید اما در صورت انتخاب کمد ریلی، درب‌ها به فضای بیرونی احتیاج نخواهند داشت.

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.